Forum klanu Demony Wojny {:"DW":}
Administrator
Bronie:
1. Desert Eagles
Szybko¶: ¶rednia
Celno¶æ: Dobra
Obra¿enia: du¿e
Zasiêg: ma³y
2. HK MP5
Szybko¶æ: bardzo du¿a
Celno¶æ: niska
Obra¿enia: niskie
3. AK-74
Szybko¶æ: du¿a
Celno¶æ: dobra
Obra¿enia: ¶rednie
Zasiêg: du¿y
4. Steyr AUG
Celno¶æ: ¶rednia
Obra¿enia ¶rednie
Zasiêg: ¶redni
5. Spas-12
Szybko¶æ: niska
Obra¿enia: bardzo du¿e
6. Ruger-77
Szybko¶æ: ¶rednia
Celno¶æ: bardzo dobra
Zasiêg: bardzo du¿y
( polecam )
7. M79
Szybko¶æ: bardzo niska
8. Barret M82A1
Szybko¶æ: strasznie ale to strasznie wolna
Celno¶æ: bardzo celna
9. M249 (FN Minimi)
Zasiêg: du¿y
10. XM214 Minigun
Bronie podrêczne:
USSOCOM
Zwyk³y pistolet. Wszystko na nisko.
Combat Knife
Nó¿, dobra obra¿enia, trzeba podej¶æ do go¶cia.
Chainsaw
Pi³a ³añcuchowa, je¶li masz w³±czon± to tylko dotchniesz go¶cia i ju¿ kill!
M72 LAW
Wyrzutnia rakiet, bardzo du¿y atak, mo¿na strzelaæ tylko z pozycji przykucniêtej.
Piesci
U¿ywaæ w ostateczno¶ci!!!!!!!!
Granaty
1 granat = 1 lub wiêcej kill!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio edytowany przez BenekComboMaster (2007-11-11 19:52:12)
1. Desert Eagles
Szybko¶: ¶rednia
Obra¿enia: du¿e
Opis: je¶li kto¶ nie umie celowac to niech wogóle nie wybiera tej broni. Ja u¿ywam jej tylko do zabawy z s³abszymi graczami, bo ¿eby wygrywaæ z lepszymi playerami trzeba mieæ du¿e acuuracy ;]
2. HK MP5
Obra¿enia: niskie
Opis: Jak kto¶ j± dobrze opanuje to big ownz00r. Ja przewa¿nie przyjmujê strategie 1 magazynek-1 kill. ¯adko udaje siê zabiæ wiecej osób jednym magazykiem (tylko wtedy gdy maj± mniej ni¿ po³owê ¿ycia obaj), a je¶li siê nie uda to przewa¿nie uciekam bo stajê siê ³atwym ³upem nawet przy bardzo szybkim reloadzie.. Daje on wieksz± mobilno¶æ ataku (kill, 2 sek na reload i kolejny na celonwiku). Ogólnie my favourite WEP!
3. AK-74
Zasiêg: du¿y czesto urzywam w zastepstwie.. przydaje sie na planszach z przestrzeniami otwartmi z przyczyny wiekszej mocy pociskow niz wep nr 2 .. ogolnie jak ktos umie i lubi grac maszynowkami to przewaznie 2-3 kille na magazynek.. reload srednio szybki.. wystarczy sie schowac na 5 sek i juz bijemy dalej..
4. Steyr AUG
Obra¿enia ¶rednie
Zasiêg: ¶redni gowno... TOTOALNA BREON DLA NEWBIE.. zabija sie przewaznie przez siuksy bo bron ma masakryczy rozrzut nawet bez realistic mode.. moc minimalnie wieksza od nr 2, odczuwalnei dluzszy reload.. PAMIETAJCIE ZE DOBRY GRAC NIE GINIE PO ZABICU JEDNEGO.. tak naprawde wedlog mnie lepszy ten ktory zabil 10 i zginal 5 razy niz ten ktory ma 20 na kocie i 15 dedow.. oczywiscie inaczej w ctfie ; ] tam sie na to nei patrzy
5. Spas-12
Szybko¶æ: niska
Zasiêg: ma³y trzeba umiec nia grac.. ogolnie przyjazny reload (laduej po jendym pocisku.. duza wiazka pociskow.. OWNZ00R na malych odleglosciach.. nierz zabiera 3/4 zycia jednym strzalem
6. Ruger-77
Szybko¶æ: ¶rednia
Celno¶æ: bardzo dobra
( polecam ) masz celnosc 99% to bron dla CIebie !! 2 strzaly i z 100% hp robi sie zmarly przeciwkik ; ] ale trzeba wcelowac waziutkim pociskiem ; ] szybsza barreta bez sekundowego zatrzymanai przed strzalem
7. M79
Szybko¶æ: bardzo niska
Zasiêg: ¶redni - potrzebna praktyka... mi sie nieraz udaje w ctfie w drodze po flage zabic 6 przeciwkowo i to nieraz w locie tylem i woogle.. trzeba po prostu praktyki zeby wyczaic jak pocisk leci
8. Barret M82A1
Szybko¶æ: strasznie ale to strasznie wolna
Celno¶æ: bardzo celna
Zasiêg: bardzo du¿y -dla profesionalistow... gdy nie trafisz jedynym ratunkiem mistrzoskie rzucenia granatem lub knife ; ]
9. M249 (FN Minimi)
Zasiêg: du¿y - wolna ale mocna maszynowka... jak kto lubi... mi sie nie nie gra dobrze.. zwalnia gre.. ja wole dynamike
10. XM214 Minigun
Obra¿enia: ¶rednie- gowno dla nubow.... dla mnie gracze urzywajacy tego czegos to l00serzy... chociaz nieraz biore ja dla odprezenia mozna postrzelac w przestrzen i przez przypadek zobaczyc "double kill" na ekkranie xD
Bronie podrêczne:
USSOCOM
Zwyk³y pistolet. Wszystko na nisko. - z m79 nieraz stanowi doskonale powiazanie... np. zabierzem 90% hp przeciwkiomi strzalem to dobijamy 2 strzalami... NIE ZGDZA SIE Z KOIOEEGA! bron ma swietna celnosc i duza szybkosc do tego nawet neizly reload time (chociaz niewazny przy broni pobocznej ; ]) i stosunkowo duzy power... nieraz jak mi sie nudzilo to szedlem na kamizae z pistoelcikeim i ku zdziwieniiu czesto widywalem "double" czy "triple" na ekranie..
Combat Knife
Nó¿, dobra obra¿enia, trzeba podej¶æ do go¶cia. - jak umiesz rzucac to plansza Twoja ! .. tylko trzeba przewidziec czas na podniensienie noza.. ogolnei ja przyjmuej strategie ze na jedno zycie jeden noz - nie marnuje czasu na podnoszenie.. czesto stosuje go z maszynowkami (ide z nozem na 3, zabijam jednego nozem, drugiego granatem i dobijam maszynowka a trzeci nieraz tez pada - o ile nozem trafie ;];];])
Chainsaw
Pi³a ³añcuchowa, je¶li masz w³±czon± to tylko dotchniesz go¶cia i ju¿ kill! - bron dla nubow... takie moje zdanie... switna zabawa biegac po mapie i zabijac przypadkowo napotkanych graczy..
M72 LAW
Wyrzutnia rakiet, bardzo du¿y atak, mo¿na strzelaæ tylko z pozycji przykucniêtej.
Piesci
U¿ywaæ w ostateczno¶ci!!!!!!!! - nieraz przypakowoo sie kogos zabije xD
Granaty
1 granat = 1 lub wiêcej kill!!!!!!!!!!!!!!! - nieprawda! nieraz ladnie taktycznie mozna zajsc kolesia.. albo po prostu przestraszyc dajac sobie czasn a np. reoad broni...
Administrator
Jak siê rzuca no¿em?
Administrator
Ja gram od tygodnia. Kacper mnie zapozna³ z gr± i z nim codziennie æwiczê. Wiêkszo¶æ informacji które zamie¶ci³em w tym temacie wiem w³a¶nie od Kacpra. Niestety nie zd±rzy³ mi powiedzieæ o rzucaniu no¿ami wiêc postanowi³em siê grzecznie o to spytaæ przez forum, bo GG mi teraz nie chodzi. Je¶li to takie trudne do zrozumienia dla ciebie to nie wiem co ty robisz w tym klanie?
Pozdro dla KACPRA
Ostatnio edytowany przez BenekComboMaster (2007-11-12 19:21:39)